Menno Huson nieuw bij Kempen Capital Management

Menno Huson nieuw bij Kempen Capital Management

Amsterdam, 6 januari 2016 - Kempen Capital Management (KCM) is verheugd dat Menno Huson per 1 januari 2016 is begonnen als Manager corporate strategy & business development.

Menno (43) zal binnen KCM's Institutional Relations team primair verantwoordelijk worden voor de verbetering van onze huidige propositie en de ontwikkeling van nieuwe strategische initiatieven.

Menno heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van business development en strategie in de financiele sector, onder meer opgedaan bij Achmea, Roland Berger en Exelerator. Vanuit die laatste positie heeft hij KCM onder meer ondersteund bij de verdere aanscherping van haar fiduciaire propositie voor pensioenfondsen en verzekeraars. Menno studeerde bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Daan van der Werf, Directeur Institutional Relations: `'We zijn blij dat Menno het KCM team komt versterken in deze nieuwe rol. Mede op basis van de samenwerking over het afgelopen jaar hebben we er het volste vertrouwen in dat hij een waardevolle bijdrage gaat leveren aan de door ons nagestreefde continue verbetering van de dienstverlening voor onze clienten."