Beste reisorganisaties en bestemmingen obv gekeurde reviews

donderdag 7 januari 2016 10:01 Binnenland

Dit is een origineel bericht van Reisgraag.nl

Met het schrijven van meer dan 6000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties heeft de consument in 2015 zijn mening laten weten aan Reisgraag.nl. De best gewaardeerde bestemmingen en reisorganisaties van Nederland krijgen daarvoor de Reisgraag Award 2016.

In 2015 heeft Reisgraag.nl veel ervaringen ontvangen. Elke ervaring wordt door de onafhankelijke redactie gekeurd. De organisatie en bestemming met het hoogste cijfer in zijn categorie wint deze publieksprijs. Dit is het 5e jaar dat de awards uitgereikt worden.

Winnaars reisorganisaties

De Jong Intra (Allround) 8,3

Pharos reizen (Autovakantie) 7,4

Adam Voyages (Blue cruise) 8,9

Bolderman Excursiereizen (Excursiereizen) 8,4

RiksjaKids (Familie) 9,0

Booking.com (Hotel) 6,6

Simi Reizen (Jongerenreizen) 8,7

Riksja Travel (Landenspecialist) 8,8

KLM (Luchtvaartmaatschappij) 8,2

Eilandhoppen op maat (Rondreizen) 9,1

Crusj (Singles reizen) 8,8

Van Nood Reizen (Stedentrips) 8,7

ADO Travel (Strandvakantie) 8,8

Better Places (Verre reizen) 9,0

Slangen Reizen (Meest populair) 7,6

Winnaars bestemmingen

Frankrijk (Algemeen) 8,5

Portugal (Stranden) 8,3

Oostenrijk (Uitgaan) 8,5

Italie (Cultuur) 8,5

Duitsland (Restaurants) 8,3

Engeland (Bezienswaardigheden) 9,1

Kroatie (Ligging) 8,8

Griekenland (Gastvrijheid) 8,6

Parijs (Meest populaire stad) 8,5

Alanya (Beste stad) 8,6

Enkele reacties

Michiel de Vor (Booking.com): 'Wij zijn natuurlijk heel blij met de Reisgraag award voor Booking.com, vooral omdat het een erkenning is op basis van feedback van klanten.' Hugo Schipper (Van Nood Reizen): 'Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze reisprogramma's en de feedback die we van onze Reisgraag reizigers ontvangen, helpen daar enorm bij.' Martine Jongbloed (Atout France): 'Na de gebeurtenissen van afgelopen jaar in Parijs, waarderen we het des te meer dat de stad favoriet is bij de lezers van Reisgraag.nl. We heten iedereen van harte welkom in Frankrijk!' Sanne Stoppelenburg (Riksja Travel): We besteden veel aandacht aan het samenstellen van onze reizen en hebben hierin veel persoonlijk contact met onze reizigers. De award is een enorme waardering hiervoor. Florbela Baltazar (Portugees Verkeersbureau): 'Wij voelen ons vereerd dat wij door de consument zijn gekozen tot 'Beste strandbestemming'. Met 850 kilometer fantastische stranden langs de Atlantische Oceaan is Portugal de perfecte strandbestemming in alle jaargetijden.'

*

*

*

*