Fleet Complete Neemt ITmobile Over

donderdag 7 januari 2016 13:31 Economie

Dit is een origineel bericht van PR Newswire

Combinatie creeert toonaangevende leverancier van technologie voor wagenpark, activa en mobiele werknemers in Canada, VS, Nederland, Belgie en Luxemburg

TORONTO, 7 januari 2016 /PRNewswire/ -- Fleet Complete, een van de snelst groeiende leveranciers van wagenparktelematica en technologie voor mobiele werknemers van Noord-Amerika, kondigde vandaag aan het Nederlandse, toonaangevende bedrijf in wagenparktelematica ITmobile te hebben overgenomen. ITmobile is opgericht in 2000 en voorziet, voornamelijk in de Benelux, bijna 1000 klanten van geavanceerde technologie voor wagenpark, activa en mobiele werknemers om de productiviteit, veiligheid en naleving van mobiele werknemers te optimaliseren. De overname zal als basis dienen voor het model van snelle groei in Europa van Fleet Complete, terwijl het ook mogelijkheden biedt voor geografische uitbreiding van de reeks producten van zowel Fleet Complete als ITmobile. De voorwaarden van de transactie zijn verder niet bekendgemaakt.

"We zijn uiterst opgetogen over de transactie met ITmobile en kijken ernaar uit om nauw samen te werken met ons ITmobile team in Nederland, Belgie en Luxemburg om onze collectieve groei en de Europese uitbreiding van Fleet Complete te versnellen." Sprak Tony Lourakis, CEO van Fleet Complete. "ITmobile heeft een lange staat van dienst in het leveren van superieure technologie en diensten aan klanten. Als onderdeel va Fleet Complete, zal ITmobile verder bouwen op haar onderscheidende prestaties. Ik ben ook zeer verheugd om de oprichters van ITmobile, Harald Treur en Klaas Collet, welkom te heten bij Fleet Complete en kan niet wachten om als partners met ze samen te werken. "

De geavanceerde softwaresystemen van ITmobile verschaffen betrouwbare, feitelijke data aan klanten, daarbij organisaties in staat stellend om transparanter en efficienter te worden. Samengevoegd, hebben Fleet Complete en ITmobile meer dan 230 werknemers, 7000 klanten en meer dan 140.000 abonnees in 5 landen.

"De combinatie van Fleet Complete en ITmobile brengt twee sterke bedrijven samen met een uitzonderlijke reeks producten en technische capaciteiten," zei Harald Treur, President en medeoprichter van ITmobile. "We delen gemeenschappelijke waarden en een gelijkaardige cultuur en zullen samen meer bereiken dan elk bedrijf op zichzelf zou doen. Zowel Fleet Complete als ITmobile hechten waarde aan fantastische zorg voor hun klanten, investeren in innovatie en een geweldige bedrijf te zijn om voor te werken. We zijn heel erg blij om deel uit te maken van het Fleet Complete team en kijken ernaar uit om samen te floreren."

De transactie werd gefinancierd door investering in het aandelenkapitaal door de managementteams van Fleet Complete en ITmobile alsook door Madison Dearborn Partners (MDP), een toonaangevende participatiemaatschappij die in 2014 een controlerend belang in Fleet Complete heeft gekocht. De overname van ITmobile betekent de tweede overname voor Fleet Complete sinds de eerste investering van MDP.

Over Fleet Complete

Fleet Complete (FC), gevestigd in Toronto, Ontario, Canada, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfskritische beheersoplossingen voor wagenpark, activa en mobiele werknemers management aan meer dan 6.000 klanten overal ter wereld. Het Fleet Complete platform maakt gebruik van state-of-the-art technologie om klanten in staat te stellen om toezicht te houden op de real-time locaties van hun wagenpark, mobiele werknemers en waardevolle activa en om belangrijke data vast te leggen die aanzienlijk bij kan dragen aan hun bedrijfssucces. FC is een van de snelst groeiende bedrijven in Noord-America en heeft talrijke onderscheidingen voor innovatie en groei sinds haar oprichting in 2000. Bezoek voor meer informatie: www.fleetcomplete.com [http://www.fleetcomplete.com/].

Over ITmobileITmobile, gevestigd in Nederland en Belgie, is een innovatief bedrijf in wagenparktelematica met bijna 1000 klanten in West-Europe. ITmobile staat bekend om hun hoogwaardige portfolio van producten, die 100% betrouwbare, feitelijke data verschaffen aan organisaties en hen helpen om transparanter en efficienter te worden. Al meer dan 15 jaar richt ITmobile zich op een superieure klantervaring en innovatie, en heeft het de eerste automatisch functionerende tijdregistratie app en fleetsharing technologie zoals TANC ontwikkeld. Bezoek voor meer informatie: https://itmobile.com/en [https://itmobile.com/en].

(c)2016 Complete Innovations Alle Rechten Voorbehouden. Alle andere handelsmerken en handelsnamen behoren toe aan hun betreffende eigenaren.

Fleet Complete

CONTACT: Fleet Complete Contact: David Prusinski, SVP, Sales & Marketing,+1-905-944-0863, david.prusinski@fleetcomplete.com

Web site: http://www.fleetcomplete.com/

*

*

*

*