Ouderen in beweging


In samenwerking met de gemeente heeft Inovum een buurtsportcoach aangesteld om (kwetsbare) ouderen te ondersteunen met bewegen.
Wethouder Van Henten en buurtsportcoach voor ouderen, Beppie van de Bunt (rechts), spelen een potje koersbal met ouderen.
Wethouder Van Henten en buurtsportcoach voor ouderen, Beppie van de Bunt (rechts), spelen een potje koersbal met ouderen.

De buurtsportcoach voor ouderen, Beppie van de Bunt, werkt samen met verschillende sportaanbieders, wijkteams en huisartsen om (kwetsbare) ouderen in Wijdemeren op een gepaste manier in beweging te brengen en te blijven houden.

Beppie van de Bunt: "Afgelopen oktober ben ik gestart als buurtsportcoach voor ouderen in Wijdemeren. Alle vragen rondom sport en bewegen pak ik aan, ik denk en zoek mee naar een passende beweegactiviteit en ik kom met nieuwe ideeen."

Doe mee!

Wilt u ook weer beginnen met bewegen? Neem dan contact op met Beppie van de Bunt via (035) 58 88 218 / 06 31 59 58 47 of b.vandebunt@inovum.nl. Neem ook contact op als u zelf sportaanbieder bent en samen wilt werken. Voor algemene informatie over dit nieuwe initiatief kunt u contact opnemen
met de ondersteunende buurtsportcoach voor Wijdemeren, Eduard van Winsen, via 06 53 47 98 74 of evanwinsen@sportservicehetgooi.nl.

maandag 30 november 2015