Aankondiging presentatie marktvisie bij lancering Bouwcampus

Aankondiging presentatie marktvisie bij lancering Bouwcampus

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 13 januari 2016- Laatste update: 13 januari 2016 09:51 uur

Woensdag 13 januari staat in het teken van de lancering van de Bouwcampus in Delft met een interessant en gevarieerd programma. Onderdeel van het programma is de presentatie van de marktvisie die in het afgelopen jaar in nauwe samenwerking tussen opdrachtgevers, brancheorganisaties en marktpartijen tot stand is gekomen. Rijkswaterstaat is nauw betrokken bij zowel de Bouwcampus als de marktvisie.

De Bouwcampus beleeft aanstaande woensdag 13 januari de officiele lancering. Het thema van dit lanceringsevent is 'De Volgende Verdieping', net als de strategische route die de Bouwcampus voor de komende periode neemt. De Bouwcampus is een ontmoetingsplaats in Delft voor de bouwsector waar partijen samen innovatieve oplossingen creeren voor vraagstukken op het gebied van leven, wonen en werken.

Daarnaast worden woensdag de Marktvisie en de Leidende Principes tijdens het officiele moment onderschreven door een groot aantal belanghebbenden, waaronder minister Blok, minister Schultz van Haegen en Jan Hendrik Dronkers, Directeur-Generaal van Rijkswaterstaat. Zij zullen de Marktvisie en de Leading Principles (Leidende Principes) - het nieuwe samenwerkingsmodel met bijbehorende gedragscodes - helpen uitrollen. Kijk voor meer informatie in het volledige persbericht (PDF, 174,40 KB) over de lancering van de Bouwcampus.