Getuigenoproep overval supermarkt Pieter Calandlaan


Getuigenoproep overval supermarkt Pieter Calandlaan

Laatste update:
14-01-2016 | 09:42

Amsterdam - De politie heeft naar aanleiding van een overval op een supermarkt op de Pieter Calandlaan diverse getuigen gesproken, maar is nog op zoek naar getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen wat er zich buiten de winkel heeft afgespeeld.

Op donderdag 14 januari 2016 omstreeks 21.55 uur overvallen twee personen de supermarkt. Zij bedreigen het personeel met een vuurwapen en nemen een onbekend geldbedrag mee. Tijdens de overval is er een schot gevallen. Niemand is daarbij geraakt.

De daders zijn via de parkeergarage gevlucht en met een scooter de Willem Hesselaarsstraat opgereden. Van hen ontbreekt nog ieder spoor.

Signalementen

De daders droegen zwarte kleding en hadden hun gezicht bedekt met een capuchon. Beiden hadden een licht getinte huidskleur. Zij verschilden in lengte. De een was ongeveer 1,75m lang en de ander 1,85m. Een van de mannen droeg groene Nike Runners.

Heeft u informatie over deze overval of de daders die via de Willem Hesselaarsstraat zijn weggereden neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.