Inspraakperiode voorontwerp bestemmingsplan Hofweide van start


Inspraakperiode voorontwerp bestemmingsplan Hofweide van start

Pagina opties

*
Druk op de print knop van uw browser om af te drukken.
* Deze pagina doorsturen
* Facebook
* Twitter

donderdag, 14 januari 2016

De gemeenteraad heeft op 24 september 2015 ingestemd met het voorontwerp bestemmingsplan Hofweide en vrijgegeven voor inspraak. Belanghebbenden kunnen tot en met 3 februari hun inspraakreactie indienen. Woensdag 20 januari 2016 is er tussen 19:30-21:00 uur de gelegenheid om in buurtplein
buurtplein Batau (Dukatenburg 1), het voorontwerp in te zien en vragen te stellen aan de beleidsambtenaar.

Achtergrond

In het voorontwerp zijn nieuwe planologische uitgangspunten vastgesteld voor het woonwagenkampement aan de Hofweide. Hierbij is onder meer gekeken naar het gebruik van de gronden en de bebouwing op en rond de Hofweide. Deze uitgangspunten zijn besproken met de bewoners en de direct omwonenden.
Op basis van de reacties van bewoners en direct omwonenden zijn de uitgangspunten aangepast. De aangepaste planologische uitgangspunten zijn verwerkt in een voorontwerp bestemmingsplan Hofweide.

Inspraakreacties

Inspraakreacties kunnen zowel schriftelijk als mondeling ingediend worden. Schriftelijk gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein, onder vermelding van inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Hofweide. Mondeling kan dat bij de heer
M. Broersma, telefoonnummer (030) 607 14 17.

Het voorontwerp bestemmingsplan is in te zien vanaf 15 januari 2016 op de web-site www.nieuwegein.nl/inzienruimtelijkplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.