Profielschets burgemeester vastgesteld


Voorleeshulp

13 januari 2016 - De gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg heeft op 13 januari, in aanwezigheid van de Commissaris van de Koning, de profielschets voor de nieuwe burgemeester vastgesteld.

De huidige burgemeester, Hans van der Sluijs, gaat in september met pensioen. De gemeenteraad is daarom op zoek naar een nieuwe burgemeester.

Inwoners en organisaties hebben input gegeven voor de profielschets tijdens gesprekken op straat en tijdens een inloopavond. Daarnaast heeft men schriftelijk kunnen reageren via de website van de gemeenteraad. Deze input is meegenomen bij het opstellen van de profielschets.

Profielschets
Leidschendam-Voorburg zoekt een echte verbinder. Zowel intern als extern. Iemand die mensen en organisaties binnen en buiten de gemeente verbindt, maar ook doelen en belangen. In de relatie tot andere overheden en in het bijzonder in de regio maakt zij/hij gebruik van een relevant netwerk of
is in staat dit op te bouwen. Zij/hij is zichtbaar en benaderbaar op moeilijke en op mooie momenten

Wij zoeken een burgemeester met brede bestuurlijke ervaring en met de aanvullende competenties daadkracht, beinvloedingsvermogen, onderhandelingsvaardigheid, vernieuwingskracht en doelgerichtheid.

-Profielschets

Foto: Michel Groen

Foto: Michel Groen