2e avond ontwikkeling Duivendaal op 20 januari 2016


Op woensdag 20 januari 2016 om 20.30 uur vindt in theater Junushoff de 2e stadsavond over de ontwikkeling op Duivendaal plaats. Deze avond wordt georganiseerd door de gemeente in samenwerking met Wageningen UR.

Tijdens de bijeenkomst is er een presentatie en toelichting op de verdere uitwerking van de (eerder besproken) plannen, mede gevoed door de inbreng van de aanwezigen tijdens de eerste avond over Duivendaal.



Achtergrond
Op 8 oktober 2015 zijn de eerste gedachten met betrekking tot de toekomst en de herinrichting van Duivendaal gepresenteerd. Op deze avond en ook daarna is waardevolle informatie van aanwezigen ontvangen en is er door de stedenbouwkundige, gemeente, Wageningen UR en potentiele ontwikkelaars
verder nagedacht over de invulling van de locatie en de plek die deze locatie verdient binnen Wageningen.

Aan de aanwezigen bij de 2e avond wordt gevraagd te reageren op de gepresenteerde plannen. Via de facebookpagina Duivendaal kunt u op de hoogte blijven van de plannen.

Graag verneemt de projectgroep via een mailtje (Duivendaal@wageningen.nl) of u van plan bent om 20 januari naar de avond te komen.



Wethouder Han ter Maat: 'We hopen op eenzelfde grote opkomst als de vorige keer en vragen ook nu weer of onze inwoners actief mee willen denken over de toekomst van Duivendaal. Wij willen graag weten wat de aanwezigen vinden van de plannen die op de avond van de 20ste januari worden
gepresenteerd'.

Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 14 januari 2016