Vanaf maandag 18 januari nieuwe dagelijkse reallifesoap in Jan rijdt..


De grootste wens van Andy (30) en Sharon (36) is een eigen reallifesoap op televisie. Jan maakt deze droom waar, vanaf maandag 18 januari zie je dagelijks bij Jan rijdt rond: Andy & Sharon, de reallifesoap.

Andy is een oud ijzerboer en Sharon heeft haar eigen `bling bling' winkel `a la Roy Donders. Samen zijn ze dolgelukkig en hebben ze een dochtertje genaamd Chelsey. Op een normale werkdag stapt Andy in zijn eigen vrachtwagen om, in de straten van Nijmegen, op zoek te gaan naar oud ijzer. Andy
vindt dit het mooiste wat er is. Een of twee keer per dag gaat hij even naar de winkel om een kopje koffie te drinken met zijn Sharon.

Sharon is naast het verkopen van de kleding ook druk bezig met haar kapperszaak achter in de winkel. Daarnaast zijn ze ook bezig met het uitbrengen van een eigen Glossy magazine. Om even bij te komen van alle drukte doordeweeks, sluiten de twee de week altijd af met eten halen van de chinees
en een bezoek aan de zonnebankstudio.

De achterliggende boodschap van deze reallifesoap is volgens Andy helder: "Ik wil aan jongeren laten zien dat als je zonder werk zit, je gewoon zelf aan de slag moet gaan! Pak een auto, gooi er een aanhanger achter en ga bijvoorbeeld oud ijzer ophalen."

Jan rijdt rond, maandag 18 januari, 19.50 uur, NPO 3



Programma

* Jan rijdt rond

Meer informatie

* Maike Gehlen

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880

Foto's bij dit persbericht

meer fotos van Jan rijdt rond