Bewoonster gewond bij keukenbrand in Leidschendam


* Homepage VRH
* Besloten delen
* Persbericht

Bewoonster gewond bij keukenbrand in Leidschendam

14 januari 2016 - Leidschendam-Voorburg

In een woning op de eerste verdieping van een galerijflat aan de Burgemeester Caan van Necklaan in Leidschendam is rond 18.00 uur brand uitgebroken in de keuken. Een persoon, de bewoonster, raakte gewond bij de brand.

De brand is in de keuken ontstaan en een rookkanaal van de galerijflat ingeslagen. Daardoor verspreidde de rook zich naar de omliggende woningen. De hulpdiensten hebben tien omliggende woningen ontruimd. Na metingen door de brandweer konden de bewoners terug naar hun huis. De door brand
getroffen woning heeft veel schade opgelopen en is onbewoonbaar. Stichting Salvage helpt de bewoners met de schadeafdeling.

De bewoonster heeft bij de brand lichte brandwonden aan haar handen opgelopen. Het ambulancepersoneel heeft haar verzorgd en gecontroleerd omdat ze ook rook had ingeademd. Het slachtoffer hoeft niet naar het ziekenhuis.


Ingezet personeel
15
Ingezette voertuigen
4

Nadere informatie over dit bericht
Naam woordvoerder
Judith Kessels
E-mailadres
pers@vrh.nl
Telefoon
06-55301656

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staat de VRH paraat voor de veiligheid van de burgers.
Brandweer Haaglanden, de MKA (Meldkamer Ambulancezorg) en GHOR werken multidisciplinair samen met de negen gemeenten uit de regio: niet alleen om samen op te kunnen treden als het nodig is, maar ook om samen de voorbereidingen te treffen om rampen of grote incidenten te voorkomen en te
bestrijden.
VRH

Ik wil

* Deze pagina printen
* RSS[IMG]