ABLYNX PRESENTEERT TIJDENS DE 34e JAARLIJKSE J.P. MORGAN HEALTHCARE CONFERENTIE

GENT, Belgie, 7 januari 2016 - Ablynx [Euronext Brussels: ABLX; OTC: ABYLY] deelt vandaag mee dat ze een presentatie zal geven tijdens de 34^e Jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare Conferentie op donderdag 14 januari 2016 om 10u30 PST / 19u30 CET (Belgische tijd).

De presentatie, gevolgd door een vraag- en antwoordsessie, zal geleid worden door Dr Edwin Moses, Gedelegeerd Bestuurder van Ablynx. De presentatie zal een overzicht geven van de belangrijkste gebeurtenissen in 2015 en zal een update geven over de klinische programma's van de Vennootschap, haar gepartnerde programma's en de vooruitzichten voor 2016.

De presentatie zal live worden uitgezonden en is toegankelijk via deze link. Een herhaling van de webcast blijft gedurende 30 dagen beschikbaar op de website onder nieuws & events. Om een tijdige verbinding te verzekeren, wordt aanbevolen dat deelnemers zich ten minste 10 minuten voor de geplande webcast registreren.

Over Ablynx

Ablynx is een biofarmaceutische onderneming actief in de ontwikkeling van Nanobodies^(R), gepatenteerde therapeutische eiwitten gebaseerd op enkel-keten antilichaamfragmenten die de voordelen combineren van medicijnen gebaseerd op conventionele antilichamen en kleine chemische moleculen. Ablynx is toegewijd om nieuwe medicijnen te ontwikkelen die een duidelijk verschil kunnen maken voor de samenleving. De Vennootschap heeft vandaag ongeveer 40 programma's in eigen ontwikkeling en met partners in diverse therapeutische indicaties zoals inflammatie, hematologie, immuno-oncologie, oncologie en ademhalingsziekten. Ablynx heeft overeenkomsten met verscheidene farmaceutische bedrijven waaronder AbbVie, Boehringer Ingelheim, Eddingpharm, Genzyme, Merck & Co., Inc., Merck KGaA, Novartis, Novo Nordisk en Taisho Pharmaceuticals. De onderneming is gevestigd in Gent, Belgie. Meer informatie is te vinden www.ablynx.com.