Eefje de Visser presenteert gloednieuw album in Neushoorn

Persbericht

Eefje de Visser presenteert gloednieuw album in Neushoorn

Er staat volgende week weer een uiteenlopend programma klaar in Neushoorn. Op donderdag 14 januari is er een nieuwe editie van Club voor je Bek. Vrijdag volgt een exclusief optreden van zangeres Eefje de Visser en zaterdag slaan de speakers op tilt tijdens Noisekick’s Terrordrang on Tour.

Iedereen die zijn nieuwste dansmoves voor het nieuwe jaar wil showen, kan terecht bij een nieuwe editie van Club voor je Bek. Afrobeat, disco, funk, house, soul, jazz; alle pareltjes komen voorbij. Er is donderdag vanaf 23:20 uur geen tijd meer om stil te staan.

Met twee goed ontvangen albums op zak genaamd ‘De Koek’ en ‘Het is’, heeft Eefje de Visser een vaste schare fans achter zich weten te verzamelen, zowel in Nederland als België. Haar nieuwe album ‘Nachtlicht’, dat op 8 januari uitkomt, schept opnieuw hoge verwachtingen. Veel van het schrijfwerk volbracht ze in het prachtige Barcelona, waarna de opnames werden voltooid in Utrecht, Gent en Frankrijk. Als één van de eersten in Nederland kunnen we vrijdag 15 januari tijdens deze try-outavond dit nieuwe album ervaren. Een uitgelezen kans om deze ondernemende, veelzijdige zangeres te mogen meemaken. De deuren gaan open om 20:00 uur.

Noisekick’s Terrordrang on Tour komt met snoeiharde terror-, french-, en uptempo hardcore Neushoorn onveilig maken op zaterdag 16 januari. Verdeeld in twee area’s met DJ’s als Tripped, s’Aphira, Mental Penetration, The Demon Dwarf en nog veel meer namen, is dit voor de echte hardcore-fan een niet te missen avond. Vanaf 22:00 uur gaan de zalen open voor een pittige avond Noisekick’s.

Kijk voor meer informatie op www.neushoorn.nl

Einde persbericht

www.neushoorn.nl/nl/event/59227/club-voor-je-bek

www.neushoorn.nl/nl/event/40117/eefje-de-visser-try-out

www.neushoorn.nl/nl/event/46668/noisekicks-terrordrang-on-tour