Gezin wint een hoofdprijs van 100.000 euro netto met Kraslot

Gezin wint een hoofdprijs van 100.000 euro netto met Kraslot

Rijswijk, vrijdag 15 januari 2016 - Een gezin uit Zeewolde heeft de tweede hoofdprijs van de drie hoofdprijzen van het Kraslot `December Kalender' gekrast. Zij krasten met een December Kalender Kraslot van 5 euro op Eerste Kerstdag een geldprijs van maar liefst 100.000 euro netto. Omdat het winnende Kraslot bij Cigo Monique aan het Kerkplein 5 in Zeewolde is verkocht wordt hier op vrijdag 22 januari 2016 om 11:00 uur een taart aangesneden.

Ieder jaar wordt er door het gezin een December Kalender gekocht en iedere ochtend wordt er bij het ontbijt een vakje open gekrast. "We bedenken van te voren wat we het geld zouden willen doen. De kinderen hadden al heel snel besloten dat er maar eens een spelcomputer gekocht moest worden en nog meer speelgoed", aldus de vader van het gezin. Toen het de beurt was aan zijn vrouw om op de ochtend van Eerste Kerstdag het 25ste vakje te openen keek ze hem verschrikt aan: "We hebben 11 sterren".

Het gezin had inderdaad alle 11 stersymbolen in de December Kalender gekrast en won hiermee een hoofdprijs van een ton. "We hebben de wens om ooit te verhuizen, maar we hebben geen haast. Misschien dat wanneer de kinderen wat groter zijn we een mooie, verre reis gaan maken, maar we weten nu al zeker dat we een groot gedeelte zullen gebruiken om een stuk van de hypotheek af te lossen. Dat lijkt ons een slimmere investering dan de spelcomputer, want die hadden we al voor ze gekocht."

Over Krasloten

Krasloten is onderdeel van De Lotto. De Lotto bestaat sinds 1961. Met de merken Lotto, Toto, Lucky Day, Krasloten en Eurojackpot investeert De Lotto in de maatschappij. Jaarlijks doneert De Lotto miljoenen euro's aan instellingen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In de afgelopen jaren is dit bedrag opgelopen tot ruim EUR2 miljard. Krasloten is de enige loterij in Nederland met een vergunning vanuit de overheid voor het organiseren van Krasloterijen in Nederland.