Bewoners overlopen inbrekers, getuigen gezocht


Bewoners overlopen inbrekers, getuigen gezocht

Laatste update:
16-01-2016 | 12:05

Naaldwijk - De recherche Delft-Westland is op zoek naar mensen die informatie hebben over drie jongens die vrijdagavond 15 januari inbraken bij een woning aan de Dijkweg in Naaldwijk. Bij thuiskomst troffen de bewoners twee van hen in hun huis, de inbrekers gebruikten geweld om te kunnen
vluchten.

De bewoners, 73 en 77 jaar oud, kwamen omstreeks 18.30 uur bij hun woning aan en zagen dat er licht brandde. In de woning troffen zij twee jongens. De vrouw werd door de jongens vastgepakt en op de grond gegooid, haar man kreeg een aantal klappen van de indringers waarna de twee er vandoor
gingen. Buiten bleek een handlanger kennelijk op de uitkijk te hebben gestaan. Ambulandepersoneel keek het echtpaar na, zij bleken niet ernstig gewond te zijn geraakt.

De twee jongens in de woning waren lichtgetint, rond de 20 jaar oud en ongeveer 1.80m lang. Ze droegen beiden donkere kleing en een driekwart jas, waarvan eentje een logo op de voorzijde had.
De jongen die vermoedelijk op de uitkijk stond, was een stuk jonger. Hij wordt geschat op een leeftijd van 15/16 jaar, was klein van stuk en had een smal postuur.

Iets gezien?

Heeft u vrijdagavond iets gezien in de omgeving van de Dijkweg wat met deze inbraak te maken kan hebben of is het drietal u vrijdagavond ergens in de ogeving opgevallen? Bel dan met de recherche via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.