Politie geeft beelden verdachte steekincident vrij


Politie geeft beelden verdachte steekincident vrij

Laatste update:
16-01-2016 | 15:22

Leiden - De recherche in Leiden geeft camerabeelden vrij van de verdachte van een steekincident op de Haarlemmerstraat in Leiden. Daar raakte donderdagmiddeg 14 januari een 44-jarige man uit Amersfoort ernstig gewond toen hij werd aangevallen door een man met een mes.

Omstreeks 16.15 uur kreeg de politie de melding dat er op de Haarlemmerstraat een man was neergestoken. Het 44-jarige slachtoffer bleek ernstig gewond en verklaarde dat hij door een onbekende man was gevolgd en dat deze hem plosteling aanviel met een mes. Het slachtoffer werd direct naar het
ziekenhuis vervoerd en daar geopereerd. Hij kan naar verwachting op korte termijn het ziekenhuis verlaten en maakt het naar omstandigheden redelijk.

Onderzoek

De politie startte direct een grootscheepse zoekactie, maar de verdachte werd niet meer aangetroffen. Sindsdien onderzoek de recherche de zaak en is er inmiddels de beschikking over camerabeelden van de verdachte.

Omdat interne verspreiding van de beelden vooralsnog geen herkenning opleverde, verleende het Openbaar Ministerie toestemming de beelden naar buiten te brengen.

Klik hier om de camerabeelden te bekijken.

Kent of herkent u de man of weet u waar hij verblijft?