Afbouw winkels Hof van Dedem gestart


18 januari 2016

De winkels in woonwinkelcomplex Hof van Dedem aan de Markt in Dedemsvaart worden in de komende weken afgebouwd en ingericht.

Supermarkt Jumbo, Hema en Kruidvat verhuizen binnenkort naar Hof van Dedem. De winkelruimtes worden in de periode tot vrijdag 12 februari 2016 afgebouwd en ingericht. Diverse bedrijven verrichten in deze periode werkzaamheden in de winkelruimtes. Hierdoor is er een honderdtal medewerkers van
deze bedrijven aan het werk in en rond Hof van Dedem en worden er regelmatig materialen aan- en afgevoerd. Dit kan met enige overlast gepaard gaan. Als alles volgens planning verloopt, openen de winkels in de tweede helft van februari hun deuren.

Ook de woningen in Hof van Dedem worden in de komende periode afgebouwd. Naar verwachting zijn de woningen aan het eind van het eerste kwartaal gereed.

Afronden herinrichting openbaar gebied
De herinrichting van het openbaar gebied wordt afgerond zodra de woningen in Hof van Dedem helemaal klaar zijn. Het deel dat de Markt met het tijdelijke parkeerterrein aan de noordkant van de Markt verbindt, ter hoogte van de ingang van de supermarkt Jumbo, krijgt dan ook een nieuwe
bestrating. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer NTP Infra in opdracht van de gemeente Hardenberg.

Als dit deel klaar is, wordt het parkeerterrein naast Hof van Dedem, aan de Judith van Marlelaan opengesteld.

Projectbureau
Voor vragen of informatie over het Masterplan Centrum Dedemsvaart bent u welkom in het projectbureau aan de Julianastraat 38. Met ingang van 2016 is het projectbureau elke woensdagmiddag en vrijdagochtend geopend. Elke laatste vrijdag van de maand is het bureau geopend tot 's avonds 19.30 uur.