Digitaal burgerpanel - centrumvisie


Van 19 januari tot 1 februari 2016 kunnen de leden van het digitaal burgerpanel een vragenlijst over het centrum van Noordwijkerhout invullen. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging in hun mailbox.

Onderwerpen vragenlijst

De vragen gaan over het gebruik van de ruimte rond de Witte Kerk, de omvang van de hoftuin, de bomen rond de Witte Kerk, de locatie van de markt, over terrassen, het personenautoverkeer in het centrum, parkeren en het kernwinkelgebied.

Opstellen centrumvisie

De gemeente gebruikt de informatie voor de nog op te stellen centrumvisie. Inmiddels is al veel informatie opgehaald via een enquete, een informatiebijeenkomst en via werkgroepbijeenkomsten. Dat heeft al veel aandachtspunten voor verbetering van het centrum opgeleverd. De insteek is nu: een
compacter en aantrekkelijker centrum met als motivatie: meer bezoekers, langer verblijf, meer bestedingen. Naar verwachting kan de centrumvisie nog voor de zomer worden vastgesteld door de gemeenteraad.

Aanmelden burgerpanel

Wilt u ook online uw mening geven over onderwerpen die in de gemeente spelen, maar bent u nog geen lid van het digitaal burgerpanel? Meld u dan aan via de gemeentelijke website: www.noordwijkerhout.nl/burgerpanel.