Politie zoekt getuigen van overval op pizzakoerier Rotterdam


Politie zoekt getuigen van overval op pizzakoerier Rotterdam

Laatste update:
18-01-2016 | 14:38

Rotterdam - Het Regionale Overvallen Team van de politie in Rotterdam zoekt getuigen van een overval die op 16 januari in Rotterdam IJsselmonde plaatsvond. Rond 20.00 uur reed een 20-jarige bezorger van Domino's met zijn scooter op de Zenostraat, nadat hij bij een klant een bestelling had
afgeleverd.

Op zo'n 50 meter van de Aristotelesstraat werd hij tegengehouden door een man die al snel gezelschap kreeg van vier anderen. Meteen werkte de groep de bezorger tegen de grond en een van hen gaf het slachtoffer een trap tegen zijn buik. Twee van de mannen hadden een mes bij zich. De mannen
eisten geld en de telefoon van de bezorger en de trokken de jas van het slachtoffer open. Nadat ze de man van (onder meer) zijn portemonnee en telefoon hadden beroofd, renden ze weg in de richting van de Aristotelesstraat.

Signalement
De mannen waren donkergetint. Vier van hen waren ongeveer 1.70 m, een man was ongeveer 1.80 m. Alle mannen droegen een capuchon en drie van hen hadden donkergekleurde trainingspakken aan. Een man droeg een blauwe spijkerbroek met scheuren aan de voorkant. De mannen spraken Nederlands.

Was u getuige?
Wie getuige van de overval is geweest, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar het Regionale Overvallen Team van de politie in Rotterdam. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.