Politie zoekt getuigen van winkeloverval


Politie zoekt getuigen van winkeloverval

Laatste update:
18-01-2016 | 16:03

Capelle aan en IJssel - De politie zoekt getuigen van een overval die op 11 januari rond 17.40 uur in Rotterdam plaatsvond. Op deze maandagmiddag kwam een onbekende man in de Action aan de Prado bij de kassa wat afrekenen.

Toen de caissiere de kassalade opendeed om wisselgeld te pakken, was de man haar voor. Hij duwde de hand van de caissiere opzij en deed een greep in de kassa. De vrouw liep daarbij licht letsel aan haar hand op. De man ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

De overvaller had het volgende signalement:
Getinte man met een baardje, van 1.80 - 1.85 meter lang en met een sportief tot slank postuur. Hij droeg een donkere broek en een donkere bodywarmer met capuchon. Onder de bodywarmer had hij een grijs vest met capuchon aan. Hij had een zwarte pet op en droeg zwarte schoenen.
Wie getuige is geweest of de overvaller herkent, wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook andere informatie die helpt in het onderzoek is welkom bij het Regionale Overvallen Team van de politie Rotterdam. U kunt bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.