Zaken Team West 19 januari


Zaken Team West 19 januari

Laatste update:
18-01-2016 | 16:02

Den Haag - Dinsdag 19 januari heeft de politie uw hulp weer nodig bij het oplossen van misdrijven. In het regionale opsporingsprogramma Team West gaat de politie weer op zoek naar de identiteit van een aantal verdachten van misdrijven. Dinsdag 19 januari komen daarom -onder voorbehoud- de
volgende zaken aan bod:

Inbraak Repelaerstraat Den Haag

Op 3 december werd er ingebroken in een woning aan de Repelaerstraat. Daarbij werden drie mannen overlopen en werd er geld en sieraden meegenomen.

Straatroof telefoon Rijswijkseplein

Op 18 augustus vond een straatroof plaats, een telefoon was de buit.

Woninginbraak Nieuwveen

Bij een woninginbraak aan het Jaagpad in Nieuwveen werd een grote hoeveelheid geld buitgemaakt. De eigenaar looft een beloning uit.

Brandstichting van der Kunstraat Den Haag

Op 5 december brak er brand uit in een bedrijfspand aan de van der Kunstraat. Het blijkt te gaan om brandstichting.

Kort

In de rubriek met korte zaken onder andere beelden van brandstichting van een motor, vier keer dezelfde verdachte die o.a. een mountainbike steelt en een scooter vernielt

Tips

Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ook bestaat de mogelijkheid om op www.politie.nl het tipformulier te gebruiken.

Uitzending

Team West wordt dinsdagavond om 17.00 uur uitgezonden op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.