Wim Helsen komt terug in het theater

Wim Helsen komt terug in het theater!

Na twee seizoenen niet in Nederland gespeeld te hebben, speelt Wim van september 2016 t/m april 2017 zijn nieuwe voorstelling Er wordt naar u geluisterd in de Nederlandse theaters! De voorstelling gaat de eerste week van december in première in De Kleine Komedie.

De premièredatum wordt in mei 2016 bekend gemaakt. De start van de kaartverkoop van de tournee verschilt per theater. Houd de website www.bunkertheaterzaken.nl in de gaten en volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes!

Verder is het na 9 jaar bij Bunker Theaterzaken gewerkt te hebben tijd voor mij om verder te groeien, nieuwe dingen te leren, uitdagingen aan te gaan. Met pijn in mijn hart .. want alle werkzaamheden, alle collega's, alle artiesten, de sfeer - het is allemaal te gek. Maar ik moet door. Een leuk, jong reclamebureau in Leiden heeft mij gevraagd bij ze te komen werken als projectmanager, Communicatie met hoofdletter C! Een kans die ik niet kan laten liggen, een sprong in het diepe, die per 1 februari ingaat. Dat betekent dat vandaag - maandag 18 januari, mijn laatste werkdag hier is.

Mijn vervanger start half februari, zij zal zich half februari aan jullie voorstellen. Tot die tijd kunnen alle interviewaanvragen en overige verzoeken gemaild worden aan: (publiciteit@bunkertheaterzaken.nl) Mijn lieftallige stagiaires / collega’s zullen deze mailbox dagelijks checken.

Verder zou ik je willen vragen of je de volgende premièredata alvast in je agenda wil zetten: * 10 maart 2016 – Lenette van Dongen / Theater de Veste in Delft * 2 april 2016 – Diederik van Vleuten / Koninklijke Schouwburg Den Haag