Mark Geneste nieuw MT-lid Kempen Capital Management

Mark Geneste nieuw MT-lid Kempen Capital Management

Amsterdam, 18 januari 2016 - Mark Geneste versterkt vanaf 15 januari 2016 Kempen Capital Management (KCM) als Executive Director, Global Institutional Clients & Marketing.

Mark (50) gaat zich richten op het verder uitbouwen van KCM binnen en buiten Nederland. Met meer dan 20 jaar internationale ervaring brengt hij de noodzakelijke expertise mee om KCM te helpen in haar verdere nationale en internationale groei-ambities. Mark treedt toe tot het management team van KCM.

In zijn carriere werkte Mark onder meer als Chief Sales Officer voor Dun & Bradstreet, Executive Vice President - Institutional sales bij Instinet Ltd en Managing Director EMEA bij Thomson Reuters. Voor deze functies was hij werkzaam en woonachtig in landen als Zwitserland, het VK en de VS.

Paul Gerla, bestuursvoorzitter Kempen Capital Management: `Wij zijn als team enthousiast over de komst van Mark. KCM heeft als asset manager een stevige groeiambitie zowel binnen als buiten Nederland. Mark is een ervaren professional die competenties meebrengt die wij nog niet binnen onze organisatie voorhanden hadden. Ik verwacht dat die competenties als ook zijn doortastende persoonlijkheid Mark in staat stellen Kempen nog succesvoller te maken dan we nu al zijn.'