Gezocht: leden selectiecommissie Bunnik Aan Zet Fonds


Datum: 20 januari 2016

Inwoners van Bunnik zijn initiatiefrijk. Onze gemeente wil hen waar mogelijk ruimte bieden om ideeen uit te werken die onze samenleving duurzaam versterken. Via het nieuwe Bunnik Aan Zet Fonds wil de gemeente zulke langjarige projecten op weg helpen.

Gezocht: 5 leden op vrijwillige basis

Een commissie van 5 leden bespreekt en beoordeelt vanaf dit jaar aanvragen voor subsidie uit het Bunnik Aan Zet Fonds. Dat gebeurt in dialoog met aanvragers en de gemeente, waarbij ook wordt bekeken of er andere of betere manieren van ondersteuning zijn dan financiele.

Wie zoeken wij?

Inwoners van Bunnik die:

* zich betrokken voelen bij de samenleving;
* collegiaal werken en goede contactuele eigenschappen hebben;
* creatief en oplossingsgericht kunnen denken.

Wat verwachten wij?

De leden zijn beschikbaar om in gesprek te gaan met aanvragers en de gemeente. Zij overleggen in de commissie om tot een gezamenlijk advies aan de gemeente te komen. De tijdsbesteding hangt af van het aantal aanvragen.

Wat bieden wij?

Als lid van de commissie heeft u op vrijwillige basis een uitdagende rol in een tijd waarin burgers meer dan ooit zelf aan zet zijn. U ontmoet uiteenlopende inwoners uit onze gemeente die ook maatschappelijk betrokken zijn en ook aan de toekomst van Bunnik werken.

Reageren of informatie?

Spreekt het bovenstaande u aan, dan nodigen wij u van harte uit om te reageren. Stuur voor 5 februari 2016 een korte motivatiebrief en CV naar de gemeente Bunnik via info@Bunnik.nl of naar Postbus 5, 3980 CA Bunnik o.v.v. `Lid Bunnik Aan Zet Fonds.

Ga voor meer informatie naar het Bunnik Aan Zet Fonds of mail f.kools@bunnik.nl.