Gouden Speld voor Henk Bartels


21 januari 2016
Gouden speld voor Henk Bartels

De heer H.C.M. (Henk) Bartels uit Tilburg ontving dinsdag 19 januari de Gouden Speld van de gemeente Tilburg uit handen van burgemeester Noordanus.

Hij krijgt deze gemeentelijke onderscheiding voor zijn 21 jaar lange inzet als bestuurslid van winkeliersvereniging Korvel Vooruit. De heer Bartels kreeg de onderscheiding op de avond van zijn afscheid.

Henk Bartels (67) is sinds 1994 bestuurslid van Korvel Vooruit. Hij is zelf een van de ondernemers van de Korvelseweg (CEBA Verlichting). Al 21 jaar houdt hij zich bezig met alle zaken omtrent (her)inrichting en onderhoud. Hij is hiervoor het aanspreekpunt voor de ondernemers. De heer Bartels
is sinds 1968 verantwoordelijk voor de feestverlichting van de weg. Tijdens het groot onderhoud in 2006/2007 heeft hij er mede voor gezorgd dat de bereikbaarheid van de winkels goed bleef en dat de werkzaamheden volgens schema werden uitgevoerd. Zo werd de overlast zoveel mogelijk beperkt. Als
bestuurslid heeft de heer Bartels zich altijd vol enthousiasme bezig gehouden met de uitstraling en bereikbaarheid van de Korvelseweg. Mede dankzij zijn inspanningen zijn er nu boomtuinen, hanging baskets en 15 minuten gratis parkeren.