Grote belangstelling voor zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg


Voorleeshulp

21 januari 2016 - De groepsaankoop SamenZonneEnergie is succesvol afgesloten. In de gemeente Leidschendam-Voorburg hebben 62 huishoudens besloten om zonnepanelen aan te schaffen. Naar verwachting worden bij deze deelnemers aan de groepsaankoop in totaal 662 zonnepanelen geinstalleerd.

De actie SamenZonneEnergie werd georganiseerd door Zuid-Hollandse gemeenten in samenwerking met het onafhankelijke consumentencollectief iChoosr. Door de groepsaankoop bespaarden de deelnemers een aanzienlijk bedrag in de aanschaf van hun zonnepanelen.
De actie sluit goed aan bij de ambitie van de gemeente om samen met inwoners te werken aan een duurzame gemeente. Een plek waar inwoners zich thuis voelen, en prettig kunnen wonen, werken en recreeren. Een schone en duurzame woonomgeving met genoeg ruimte voor de natuur hoort daarbij.

In de provincie hebben totaal 1.250 deelnemers besloten het aanbod van de groepsaankoop te accepteren. Hierdoor worden in het komende half jaar naar schatting 13.341 zonnepanelen op de Zuid-Hollandse daken gelegd.

logo zonne-energie