Onderzoek vechtpartij Beukelaarsstraat; vier verdachten in bewaring ..


Onderzoek vechtpartij Beukelaarsstraat; vier verdachten in bewaring gesteld

Laatste update:
21-01-2016 | 20:40

Rotterdam - Vier verdachten die betrokken waren bij een vechtpartij op zaterdagavond 16 januari zijn door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. Bij de vechtpartij die zich afspeelde in de familiesfeer raakten meerdere mensen gewond en werden hulpverlenende agenten belaagd.

Agenten die ter plaatse kwamen zagen dat mensen elkaar met onder andere stokken te lijf gingen. Deze totale groep van zo'n dertig personen keerde zich tegen de hulpverleners. Een dertigtal agenten moest ter plaatse komen om hun collega's te ondersteunen. Door op linie te gaan staan en de groep
uiteen te drijven, keerde de rust terug. Agenten konden daardoor ook bij de gewonden komen en ambulancepersoneel veilig laten werken.

In totaal zijn vijf mannen aangehouden. Vier Rotterdammers in de leeftijd van 15 tot 68 jaar op heterdaad en een 38-jarige Rotterdammer op zondag. Alle meerderjarige verdachten zijn voorgeleid. De 15-jarige jongen verschijnt vrijdag voor de rechter-commissaris.

Beelden gevraagd

Van de vechtpartij die rond 18:20 uur ontstond en het moment dat agenten werden belaagd zijn mogelijk beelden beschikbaar. Heeft u camerabeelden of mogelijk een opname die met een mobiele telefoon is gemaakt? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan
0800-7000.