De Universiteit Maastricht organiseert een UM Star Lecture in Hasselt

De Universiteit Maastricht organiseert een UM Star Lecture in Hasselt

21 januari 2016

Locatie: Huis Vanstraelen, Koningin Astridlaan 35, Hasselt / Tijd: 19:30 -22:30

In 2016 bestaat de Universiteit Maastricht 40 jaar en dat willen we graag samen met jou vieren. Na het succes van de eerste editie van de UM Star Lectures wil de UM haar 8e lustrum graag luister bij zetten met een voortzetting van deze bijzondere reeks lezingen op 21 januari 2016. In deze editie zullen tegelijkertijd in 15 steden en 5 landen lezingen van prominente UM hoogleraren plaatsvinden waarvoor wij jullie, onze afgestudeerden, van harte uitnodigen.

Je bent van harte welkom om samen met ons deze bijzondere Dies Natalis te vieren, kennis te nemen van actuele wetenschappelijke inzichten en andere alumni te ontmoeten. Voor deze speciale gelegenheid zal Prof.dr. Peter Peters (Professor of Nanobiology) spreken over "Nanobiologie en Gezondheid".

Locatie:

Huis Vanstraelen

Koningin Astridlaan 35

Hasselt

Programma:

19.30 uur - ontvangst en registratie

20.00 uur - start lezing

21.00 uur - borrel

Aanmelden: mail naar (alumni@maastrichtuniversity.nl) onder vermelding van je voor- en achternaam, je mobiel nummer en de stad van de betreffende UM Star Lecture.

Ga naar onze website voor het volledige overzicht van hoogleraren die zullen spreken, hun gekozen onderwerp en de steden/landen die zij aandoen. En omdat kennis delen gewoon leuk is zijn introduces van harte welkom.

De Universiteit Maastricht wil graag dat haar alumni zich blijvend verbonden voelen met hun universiteit, hun opleiders, mede-alumni, studenten en de stad Maastricht. We willen alumni laten zien dat de UM, door het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig internationaal netwerk en lifelong learning, er ook is na je afstuderen.

We hopen zeer op je komst bij een van de 15 lezingen!