Winnend Kraslot van 250.000 euro verkocht in Den Haag

Winnend Kraslot van 250.000 euro verkocht in Den Haag

Rijswijk, donderdag 21 januari 2016 - Een 61-jarige vrouw uit Zuid-Holland heeft een van de twee hoofdprijzen van 250.000 euro netto gewonnen met een `December Kalender Extra' Kraslot. Het Kraslot is verkocht bij Kruidvat aan de Grote Marktstraat in Den Haag en tot nu toe heeft nog maar een winnaar zich gemeld.

Van Sinterklaas een December Kalender cadeau krijgen is bij veel Nederlandse families een ware traditie geworden. Zo ook bij de winnares die de hoofdprijs van 250.000 euro netto heeft gewonnen met het Kraslot December Kalender Extra [spel 150] dat dit jaar voor het eerst wordt verkocht en voor 10 euro verkrijgbaar is in de winkel. "Al 10 jaar hebben we de traditie om met de feestdagen Krasloten voor elkaar te kopen en dit jaar kozen wij voor de December Kalender van 10 euro. Toen we op Sinterklaasavond alle cadeaus hadden uitgewisseld zijn we ook meteen begonnen met het krassen van de eerste 5 dagen. Ik kraste toen al 5 stersymbolen en ik heb nog wel even getwijfeld of ik de rest ook zou openkrassen, maar het is niet gezegd dat je nog meer sterren krast. Dus heb ik het Kraslot weggelegd en heb ik iedere andere dag een vakje open gekrast. Ik heb dat volgehouden tot en met 22 december. Toen verscheen het 11e stersymbool."

De winnares heeft nog een aantal jaren te gaan voordat zij met pensioen mag, maar ook nu is zij niet van plan binnenkort te stoppen met werken. "Wat een heerlijk idee om zoveel geld te winnen en wat kan je er veel mee, maar ik blijf gewoon werken hoor. Eigenlijk hebben we niets te wensen over. Mijn man is gepensioneerd en we hebben het samen gewoon goed, maar nu komt de tijd dat er nog veel meer mogelijk is. We moeten er nog eens goed over nadenken en overleggen. Ik had vroeger een grote angst om te vliegen en ik ben daar nu gelukkig een aantal jaren overheen. We hebben al veel gezien van de wereld, maar een reis naar Amerika is een leuk idee. Daar zijn we nog niet geweest en dat gaat er nu misschien van komen."

Winkelfeest

Omdat het winnende Kraslot bij Kruidvat aan Grote Marktstraat in Den Haag is verkocht geven wij hier op donderdag 28 januari 2016 15:30 uur een feest. We delen dan poffertjes en gratis Krasloten uit. Wees er snel bij, want op is op.