Inbrengen van liners in Ministerbuurt Noord


Gepubliceerd op: 27 januari 2016, Laatst bewerkt op: 27 januari 2016

Rioolwerkzaamheden

Op 22 januari zijn de laatste liners in het Ministerbuurt Oost en West geplaatst. De voorbereiding in blok Noord is bijna gereed. Op maandag 1 februari wordt gestart met het plaatsen van de eerste liner in blok Noord.

Via de rioolinspectieputten worden met kunsthars gevulde glasvezelkousen in de bestaande rioolbuizen geperst deze worden uitgehard met speciale lampen.

Na het inbrengen van de kous worden alle huisaansluitingen dezelfde dag weer open gemaakt. Voor het inbrengen van de kousen zal de aannemer u vragen 1 dag zo min mogelijk afvalwater te lozen. Bewoners van straten waar gewerkt wordt krijgen een informatiebrief van de aannemer met een aantal
instructies.

Rioolwerkzaamheden

Verkeershinder

Het zal voorkomen dat u merkt dat er in uw straat enkele keren kort achterelkaar gewerkt wordt. De installatie units en vrachtwagens hebben ruimte nodig.

Dit betekend dat overdag straten over een korte lengte geblokkeerd worden. U zult dus misschien een straatje om moeten rijden. Let dus extra op verkeer uit onverwachte hoeken. De werkzaamheden in blok Noord zullen in totaal tot eind februari in uitvoering zijn. In die periode moet u rekening
houden met overlast van de werkzaamheden. In de avond kunt de straten normaal in en uit en weer parkeren.

Op deze tekening kun u zien op welke dagen gewerkt wordt. Per week wordt een nieuwe planning opgesteld voor de daaropvolgende week.

Zie ook

* Duurzame renovatie rioolstelsel Ministerbuurt

Van der Meij onthult informatiebord, klik voor meer info rioolrenovatie

Delen van het rioolstelsel in Rijswijk zijn oud en aan vervanging toe. Daarom gaat de gemeente de komende jaren wijk voor wijk het riool herstellen. Daarmee is de stad voor de komende vijftig jaar weer voorzien van een goed werkend riool.

Bijlagen
Naam Grootte
rijswijk_ministerbuurt.pdf 1.17 MB


You might possibly need extra software to open these filesMore information about downloads

* Deel Inbrengen van liners in Ministerbuurt Noord op Facebook
* Twitter