Bezwaarschriftencommissie houdt een hoorzitting


Gepubliceerd op: 28 januari 2016

Op woensdag 10 februari om 9:00 uur behandelt de commissie voor de behandeling van bezwaarschriften het bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van het Activiteitenbesluit voor de inrichting aan de
Symbiose 2 te Dinteloord.

Om 9:30 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders dat is gericht tegen het besluit tot het aanbrengen van geluidsisolatie aan de woning aan de Kruislandsedijk 5 te Steenbergen.

Om 10:00 uur behandelt de commissie twee bezwaarschriften die zijn gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het aanleggen van een gehandicaptenparkeerplaats aan de Kees van de Sandestraat in Nieuw-Vossemeer.

Om 10:30 behandelt de commissie een bezwaarschrift dat is gericht tegen het toekennen van een persoonsgebonden budget vanuit de Wmo 2015 (niet openbaar).

Om 11:900 behandelt de commissie een bezwaarschrift dat is gericht tegen het toekennen van een persoonsgebonden budget vanuit de Wmo 2015 (niet openbaar).

Belanghebbenden kunnen de stukken inzien op het gemeentehuis. Zij kunnen daartoe een afspraak maken met het secretariaat van de bezwaarschriftencommissie, telefonisch bereikbaar via 0167-543 399.