Jan rijdt rond: Giovanni doet mee met belangrijke Hiphop-battle


Reportage: Giovanni doet mee met belangrijke Hiphop-battle
Een van de beste hiphopdansers van Europa is de Nederlander Giovanni Vrede. Vandaag neemt hij het in een belangrijke "dancebattle" op tegen zijn grote rivaal Boubou uit Frankrijk. Jan mag met hem mee.

Wat voor gasje wasje?: Jeugdliefde zet hele leven van Chantal op z'n kop
Chantal Straver (29 jaar) was op haar 14^e al verliefd op haar 20 jaar oude karate leraar. Ze is inmiddels met hem getrouwd en hoogzwanger.

Dagelijkse reallifesoap in Jan rijdt rond: Andy & Sharon
De grootste wens van Andy (30) en Sharon (36) is een eigen reallifesoap op televisie. Jan maakt deze droom waar, want dagelijks zie je bij Jan rijdt rond: Andy en Sharon, de reallifesoap.

Andy is een oud ijzer boer en Sharon heeft haar eigen `bling bling' winkeltje `a la Roy Donders. Samen zijn ze dolgelukkig en hebben ze een dochtertje genaamd Chelsey.

Vandaag: een dagje in de winkel van Sharon. Er komt een beatboxende man de winkel binnen. Hij doet `The lion sleeps tonight'.

Ook Jan
In Nederland wonen 186 duizend 731 Jannen. Vandaag: Jan Rijker. Jan is vernoemd naar zijn oom. Zijn dochter heeft hij ook weer vernoemd. Die heet Jantine. Deze kleurrijke Jan is gek op dieren. Hij heeft vier honden, een kat Flikkie en een heleboel vissen in de vijver.

Jan volgt
Jan volgt in Nijmegen een 19 jarig meisje. Het gesprek gaat over kinderen krijgen.

Jan rijdt rond, donderdag 28 januari, 19.55 uur, NPO 3



Programma

* Jan rijdt rond

Meer informatie

* Maike Gehlen

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880