Uitnodiging: Welkom op het provinciehuis

De provincie Fryslan opent elke laatste donderdag van de maand haar deuren. U bent dan van harte welkom op het mooie provinsjehus aan de Tweebaksmarkt 52 in Leeuwarden voor leuke en laagdrempelige activiteiten.

Donderdag 28 januari om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)

Namiddagconcert door talentvolle musici van de Ferwerda Academie

Medewerking met in ieder geval:

* Welmoed Poelstra, piano

* Miguel Teuling, piano

De Ferwerda Academie is een instituut voor muziekonderwijs. De academie is in 2005 te Drachten opgericht door Rein Albert Ferwerda als voortzetting en uitbreiding van de Jong Talentenklas van het Centrum voor de Kunsten Meldij te Drachten. Het onderwijs kenmerkt zich door een samenhangend geheel van algemene vakken zodanig inhoudelijk te verbinden met het hoofdvak dat deze vakken door de leerling als noodzakelijk en betekenisvol worden ervaren. Het onderwijs aan de academie wordt gegeven door Rein Albert Ferwerda en Frans Douwe Slot, is individueel gericht en bestaat uit een of meerdere lessen per week. De lesplaatsen zijn Drachten, Heerenveen en Stiens.

Om een indruk te krijgen van de opkomst vragen wij u zich per e-mail aan te melden. U kunt uw e-mail sturen naar wolkom@fryslan.frl.

wolkom

KOMMISJE WOLKOM!