Heel Brabant werkt samen in Samen Sterk in Brabant

28.01.2016

Dat betekent dat vanaf 1 januari 2016 alle Brabantse gemeenten, Provincie Noord-Brabant, Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant, Omgevingsdienst Brabant Noord, waterschappen, Openbaar ministerie, politie en terreinbeheerders samen werken om het buitengebied van Brabant schoon en veilig te houden.

In navolging van het algemeen bestuur van de Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN) en die van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB), heeft ook het algemeen bestuur van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) besloten om Samen Sterk in Brabant (SSiB) toe te voegen aan de collectievetaken. Daarmee kleurt de provincie Noord-Brabant helemaal groen, een prachtig resultaat!

Een boom kan ons niet bellen, u wel!

Het handhavingsteam roept iedereen op het buitengebied in de gaten te blijven houden. Wie denkt dat er iets niet in de haak is, kan tegen lokaal tarief bellen met het speciale telefoonnummer 0900-9965432. De melding gaat direct naar een van de instanties die samenwerken in het handhavingsteam van Brabant.

U kunt uw melding ook doen via de BuitenBeter app. Met de app is het een kwestie van een foto maken, gps-locatie bevestigen en versturen. Vervolgens wordt de melding automatisch naar de juiste gemeente gestuurd. De app is gratis en beschikbaar voor iPhone, Android, Windows Phone en BlackBerry. Meer informatie

Alle informatie over het programma Samen Sterk in Brabant vindt u op www.odbn.nl/ssib. opslaan en sluiten