Eerste lustrum Zwemestafette "Hulpverleners te water"

7 januari 2016 - Barendrecht

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 januari 2016 wordt van 19.00 tot 07.00 alweer de vijfde zwemestafette ten behoeve van de Stichting Roparun gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door de drie Roparunteams van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR): Team 046 Safety4units, Team 115 Ambulancedienst en Team 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond. Het startschot wordt op 16 januari om 19.00 uur door burgemeester Van Belzen van Barendrecht gegeven. Teams van verschillende hulpverlenende instanties nemen deel aan dit gezellige evenement, waarbij prijzen te verdienen zijn voor het team met de meeste gezwommen baantjes en voor het team die het meeste geld ingezameld heeft.

Meedoen?

Er kunnen nog teams (maximaal 8 zwemmers en 2 verzorgers) inschrijven, dit hoeven niet speciaal professionele hulpverleners te zijn, omdat in ieder mens wel een hulpverlener schuilt. Via een berichtje op onze Facebook pagina www.facebook.com/hulpverlenerstewater is meer informatie te vinden. Ook op onze website www.hulpverlenerstewater.nl zijn filmpjes en informatie te vinden. Een professionele DJ (TiVo-events) zorgt belangeloos voor de sfeervolle muzikale omlijsting van deze nacht voor de doorzetters.

Teams steunen?

Wil je de teams steunen tijdens de zwemestafette? Kom dan langs bij het zwembad! In de hal van het zwembad staat ook nog een collectebus....