Uitnodiging derde bijeenkomst Samen Wageningen: de verdeling van het..


Donderdagavond 11 februari bent u van harte welkom op de derde en laatste bijeenkomst van Samen Wageningen. De avond begint om 19.30 uur en is in het Pantarijn. Bij Samen Wageningen maken we nieuw beleid over armoede, jeugd, ouderen, gezondheid, mantelzorg, leefbaarheid, mensen met een
beperking, vrijwilligers, vluchtelingen en statushouders, werk en vrijetijdsbesteding. Deze avond gaat over de verdeling van het geld.



Meedoen



Tijdens deze bijeenkomst bespreken we welke thema's meer en welke thema's minder geld nodig hebben. En op wat voor manieren je het geld kunt verdelen. Kom ook en praat mee! Geef u op via www.samenwageningen.nl.



Nieuw beleid

Het nieuwe beleid gaat over thema's die ons allemaal aan gaan. Daarom ontwikkelen we het samen met iedereen die in Wageningen woont of werkt. Het traject bestaat uit vier stappen. Deze stappen worden doorlopen in de periode van half oktober 2015 t/m half maart 2016. Na de 4e stap is er genoeg
input voor een beleidskader over de genoemde thema's.



Gemeenteraad

De gemeente zorgt dat alles duidelijk wordt opgeschreven. Het beleidskader wordt daarna aan de gemeenteraad voorgelegd. De gemeenteraad beslist over het beleid.



collage Samen Wageningen



(Van links naar rechts: Thuis, Pluto Basketballvereniging, Klassiek ballet, Grand cafe de Vrienden. Foto 's zijn gemaakt door de Cameraclub Wageningen)

Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 29 januari 2016