Nieuwe vervolgcursus musical in februari van start


Gepubliceerd op: 26 januari 2016
Op maandag 8 februari starten de nieuwe cursussen voor basisschoolleerlingen, georganiseerd door Cultuurpunt Aalsmeer. In deze korte, orienterende cursussen kunnen kinderen kennismaken met de beginselen van muziek, ballet, musical, improvisatietheater, DJ en breakdance.

Groepsles musical op de zolder van het Cultuurpunt Aalsmeer

Nieuw in het aanbod is de vervolgcursus musical. Naar aanleiding van de musicalcursus in 2015 wil een enthousiaste groep leerlingen door met musical en starten zij een nieuwe groep. Deze groep gaat 16 weken lang aan de slag met alle drie de musical disciplines; zingen, dansen en toneelspelen.
De cursus wordt natuurlijk afgesloten met een spetterend optreden! Wil jij jouw musical talent ontdekken? Kom, durf en sluit je aan bij deze groep.

Vervolgcursus Musical

Nieuw in het aanbod is de vervolgcursus Musical. Naar aanleiding van de musicalcursus in 2015 wil een enthousiaste groep leerlingen door met musical en starten zij een nieuwe groep. Deze groep gaat 16 weken lang aan de slag met alle drie de musical disciplines; zingen, dansen en toneelspelen.
De cursus wordt natuurlijk afgesloten met een spetterend optreden! Wil jij jouw musical talent ontdekken? Kom, durf en sluit je aan bij deze groep!

Doe mee!

De laatste plekken bij de cursussen Ballet, DJ, Improvisatie show, Musical en Ontdek je talent worden op dit moment gevuld met enthousiaste leerlingen. Wil jij op de valreep nog mee doen?
Meld je dan snel aan voor deze wervelende cursussen in Kudelstaart en Aalsmeer.

Meer informatie over de lessen en de leslocaties is te vinden op de website www.cultuurpuntaalsmeer.nl.

Inschrijven kan tot en met 2 februari aanstaande.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Madeleine Heijligers, mheijligers@cultuurpuntaalsmeer.nl (0297) 365 165
Cursussen Aalsmeer

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

* RSS

Nieuws

Uitleg over gegevensverstrekking uit de Basisregistratie Personen (BRP)

27 januari 2016
Gemeenten verstrekken regelmatig gegevens uit de BRP aan instanties die van de Minister van Binnenlandse zaken een vergunning hebben gekregen voor het Lees meer
De Illustratoren

Gekleurde zalen van Oude Raadhuis vol met originelen tekeningen uit kinderboeken

27 januari 2016
De drukte bij de nieuwste expositie in het Oude Raadhuis afgelopen zaterdag illustreerde of sterker nog, onderstreepte het belang van de lokale galeri Lees meer

Trainingsprogramma `Kinderen uit de knel' van start

26 januari 2016
In opdracht van de gemeenten Aalsmeer en Amstelveen gaat het Familiecentrum de pilot `Kinderen uit de knel' uitvoeren. Dit is een nieuw groepsprogramm Lees meer