Denk mee over invulling stadspark


29 januari 2016
Voormalig Van Gend en Loosterrein

Tussen de Hart van Brabantlaan en de Spoorzone komt een stadspark van 7,5 hectare. Tilburgers kunnen meedenken over de invulling. Dat kan onder meer tijdens een inspiratiebijeenkomst op 18 februari.

Tijdens dit evenement in het Soul Cafe aan TalentSquare 333 kunnen bezoekers inspiratie opdoen en andere initiatiefnemers ontmoeten. En er is de mogelijkheid om samen iets op te zetten voor het stadspark. De gratis bijeenkomst van 19:00 tot 22:00 uur is bedoeld voor bewoners, ondernemers,
verenigingen en stichtingen. Tilburgers die al een idee hebben ingediend voor het park, het voormalige Van Gend- en Loosterrein, zijn uiteraard ook welkom op de avond. De avond is georganiseerd door de regiegroep VGL-terrein.

Stadslandbouw

Het stadspark is geschikt voor sportfaciliteiten, stadslandbouw, horeca en (tijdelijke) evenementen. Bezoekers kunnen zich aanmelden via deze link. Er is een maximum van 2 personen per organisatie/initiatief.

Aan zet

Informatie over de plannen voor het park staat op tilburgaanzet.nl. Op deze site staat ook informatie over het programma van 18 februari. De regiegroep is een onafhankelijke stuurgroep die, in opdracht van wethouder Berend de Vries, kijkt naar de ideeen voor de toekomstige ontwikkeling en
invulling van dit binnenstedelijke gebied.