Ewals Cargo Care launches a new department: Trucking Leaders

Ewals Cargo Care heeft een nieuwe afdeling gelanceerd, Trucking Leaders. Deze nieuwe afdeling biedt een premium oplossing voor de toenemende vraag van hoge kwaliteit trucking capaciteit. Het Trucking Leaders netwerk wordt georganiseerd vanuit een Europese Control Tower met 50 ervaren planners die een 24/7 operationeel en transparante opvolging garanderen.

Trucking Leaders opereert zowel met eigen trucks als met subcontractors. Het faciliteert andere logistieke bedrijven met een moderne vloot en professionele medewerkers, gecombineerd met de ervaring, knowhow en chauffeurs kwaliteitsverbetering programma's van Ewals Cargo Care.

Trucking Leaders biedt een 24/7 service met de nieuwste equipment en ICT om snelle en ongecompliceerde prestaties te garanderen. Met de steun van Ewals Cargo Care, is Trucking Leaders in staat om dezelfde hoge standaard te handhaven als het gaat om educatie en training, mentor chauffeurs en chauffeurs follow-up.

Hoofd van deze nieuwe afdeling is Chiel Daams, die al meer dan 10 jaar bij Ewals Cargo Care werkt. Ewals Cargo Care wenst Chiel Daams en zijn team veel succes met dit nieuwe en veelbelovende product!

Chiel Daams Trucking leaders on the road Chiel.Daams@nl.truckingleaders.com Januari 2016, Trucking leaders met een TNT trailer in winterse omstandigheden. +31 77 3202 464

13. januari 2016