Landstede Groep in gesprek met Raad van Inzicht over Expertisecentrum Ondernemend Onderwijs

Op dinsdag 26 januari 2016 heeft er weer een bijeenkomst plaatsgevonden van de Raad van Inzicht van het College van Bestuur van Landstede Groep. De Raad was deze keer te gast op het kantoor van Raad van Inzicht-lid Erik Smeele van communicatiebureau Stunned.

Het gesprek ging deze middag over het Expertisecentrum Ondernemend Onderwijs. Het welslagen van het Expertisecentrum staat of valt met de betrokkenheid vanuit het werkveld. Onze partners denken niet alleen mee, maar willen ook meebeslissen, meedoen of mogelijk zelf het voortouw nemen, met Landstede Groep als partner. De Raad van Inzicht werd gevraagd mee te denken over de inhoud van het initiatief, wat we kunnen verwachten van het werkveld en wie er volgens hen binnen het Centrum niet mogen ontbreken om hier een succes van te maken. Onder leiding van Jan Peter van den Toren ontstond er een boeiende discussie, waaruit veel bruikbare adviezen voortkwamen.

Naast de leden van de Raad van Inzicht waren deze keer ook collega's uit het vo en mbo aanwezig om de leden van de Raad te bevragen en input van hun krijgen. Algemene conclusie was dat de leden kansen zien voor het Expertisecentrum.