Vakantiepark Dierenbos herbergt VVV Agentschap

Vakantiepark Dierenbos in Vinkel biedt gasten, bezoekers en regiobewoners sinds kort alle diensten die horen bij een VVV Agentschap. Op 21 januari werd het agentschap officieel geopend.

Medewerkers van Vakantiepark Dierenbos en lokale ondernemers brachten tijdens een feestelijk samenzijn een toost uit op de opening en bespraken de plannen voor (toekomstige) mooie samenwerkingsverbanden. Vervolgens stapte het hele gezelschap in de paardentram voor een rondleiding over het park.

Meerwaarde

"De meerwaarde van een VVV Agentschap is dat iedereen bij Vakantiepark Dierenbos terecht kan voor allerhande informatie over activiteiten, voorzieningen en bezienswaardigheden in de omgeving. We beschikken vanzelfsprekend over een uitgebreid assortiment aan folders, brochures en fiets- en wandelroutes", aldus Judith Albers, manager Front Office.

Gasten van Vakantiepark Dierenbos kunnen met de AttractiePas nu al profiteren van aantrekkelijke kortingen door de samenwerkingsverbanden met de Kamelenmelkerij, Kasteel Heeswijk, Golfbaan De Oijense Zijn, Thermen, Sterrenwacht Halley, Aardrijk en Paardrijk.

Happen&Stappen

Binnenkort kan iedereen bovendien genieten van een speciaal `Happen & Stappen'-arrangement waarbij het mogelijk wordt om een leuke wandelroute te combineren met heerlijk eten bij restaurants in de omgeving. "En zo proberen we nog meer leuke initiatieven te ontplooien", aldus Judith Albers.