Wick Hill en Zycko versterken hun Oostenrijkse aanwezigheid met een nieuw kantoor in Wenen

LONDEN & CIRENCESTER & WOKING, Verenigd Koninkrijk-(BUSINESS WIRE)- Rigby Private Equity (RPE) maakt vandaag bekend dat het een nieuw kantoor heeft geopend in Wenen. De gespecialiseerd value added distributors Wick Hill en Zycko, beiden een onderdeel van RPE, zijn al actief in Oostenrijk. Met deze stap geven de twee distributeurs en RPE blijk van hun toewijding aan het versterken en uitbreiden van hun activiteiten in deze regio.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: www.businesswire.com/news/home/20160203005126/nl/

Paul Eccleston, de topman bij RPE: "Zowel Wick Hill als Zycko hebben reeds succesvol zaken gedaan in Oostenrijk vanuit Duitsland en ontvingen diverse verzoeken van leverancier-partners om een Oostenrijkse vestiging te openen. We zien dit als een blijk van onze toewijding aan deze regio. Deze stap biedt aanzienlijke kansen voor de toegevoegde waarde, expertise en diensten waar beide bedrijven voor staan."

Op het kantoor in Wenen zal een sterk team van ervaren professionals werken dat wordt ondersteund door de kerncapaciteiten van zowel Wick Hill als Zycko. De Oostenrijkse vestiging heeft van meet af aan toegang tot de technische, marketing- en productondersteuning, en professionele en adviesdiensten van de twee distributeurs.

David Galton-Fenzi, de CEO van Zycko: "Nu we over een lokale aanwezigheid in Oostenrijk beschikken kunnen we onze focus verscherpen en het niveau van dienstverlening aan partners in de regio verbeteren."

Ian Kilpatrick, bestuursvoorzitter van de Wick Hill Group: "Met het oog op de aanhoudende groei van onze Oostenrijkse activiteiten was het belangrijk voor ons om het kantoor in Wenen te openen en om zo onze partners te ondersteunen."

Rigby Private Equity, dat bezig is met het opzetten van een specialistische distributietak die de hele regio EMEA beslaat, werd in 2015 opgericht met het doel om bedrijven met een uitmuntende waardepropositie en ambitieuze groeiplannen te identificeren, daarin te investeren en ze te helpen hun groeiplannen te versnellen. RPE deed in juli 2015 een substantiele investering in de toonaangevende, in ICT-beveiliging gespecialiseerde value added distributor Wick Hill. In december 2015 voegde het de vooraanstaande distributeur van specialistische diensten Zycko aan de investeringsportefeuille toe.

Over Zycko

Het in 1999 opgerichte Zycko is een internationale distributeur van innovatieve ICT-oplossingen voor onder meer datanetwerken, gegevensopslag, netwerkbewaking en -beheer, spraak- en videocommunicatie, virtualisatie, cloud computing, en datacenter-infrastructuren.

Zycko richt zich op nieuwe, kwalitatieve en innovatieve technologieen. Het voorziet klanten van geavanceerde en professionele diensten, geaccrediteerde trainingen en ondersteuning op het gebied van marketing en business development. Met een uitgekiende selectie van strategische partners en geavanceerde technologieen stelt Zycko resellers in staat om zich te onderscheiden in een sterk concurrerende markt. Het bedrijf beschikt over 15 kantoren in 13 landen en bedient de rest van de wereld via het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. Zycko maakt deel uit van Rigby Private Equity, een dochteronderneming van Rigby Group Investments, een onafhankelijk bedrijf binnen Rigby Group plc.

Over Wick Hill

De in 1976 opgerichte value added distributor Wick Hill specialiseert zich in veilige IP-infrastructuuroplossingen. Het biedt de beste en gebruiksvriendelijke oplossingen aan via zijn kanaalpartners. Het aanbod omvat oplossingen op het gebied van ICT-beveiliging, prestatiebeheer, toegangsbeheer, netwerktechnologie, convergentie en gegevensopslag en hosted oplossingen.

Wick Hill richt zich voornamelijk op het leveren van een breed scala aan ondersteuningsdiensten met toegevoegde waarde aan kanaalpartners. Dit omvat krachtige leadgeneratie- en conversieprogramma's, technische ondersteuning, advies aan resellers tijdens elk stadium van het verkoopproces en uitgebreide training. De Wick Hill Group maakt deel uit van Rigby Private Equity, een dochteronderneming van Rigby Group Investments, een onafhankelijk bedrijf binnen de Rigby Group plc. Het hoofdkantoor van Wick Hill is gevestigd in het Verenigde Koninkrijk. Het bedrijf beschikt daarnaast over een kantoor in Duitsland en een vestiging in Oostenrijk. Wick Hill biedt verder diensten aan resellers aan in dertien Europese landen en wereldwijd in samenwerking met Zycko, dat eveneens onderdeel uitmaakt van het RPE-netwerk.

Over Rigby Private Equity

Rigby Private Equity is de private equity-tak van Rigby Group Investments, een dochteronderneming van de Rigby Group plc. Rigby Private Equity werd in 2015 opgericht met een forse kapitaalinjectie met het doel om een investeringsportefeuille samen te stellen van toonaangevende bedrijven met een sterk groeipotentieel in de technologiesector.

EINDE

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160203005126/nl/

Contacts

Annabelle Brown

01326 318212

(abpublicrelations@btinternet.com)< /a>

of

Wick Hill

https://www.wickhi ll.com

of

Zycko www.zycko.com