(Her)openingsfeest Corrosia Almere Haven


2 februari 2016

(Her)openingsfeest Corrosia Almere Haven

[IMG]

Bent u er op zaterdag 13 februari ook bij? Dan vieren we dat Corrosia na een flinke verbouwing eindelijk weer terug is in Almere Haven. Een culturele hotspot waar literatuur, beeldende kunst, film, theater, ontmoeting en activiteiten in een gebouw samenkomen.

U bent vanaf 12:00 uur welkom bij de `bewoners' van Corrosia: Corrosia Theater, Expo en Film, de nieuwe bibliotheek, De Schoor, het gebiedskantoor Almere Haven en een gloednieuw Triade cafe.

Er is een feestelijk programma in en om het gebouw. U kunt genieten van muziek, optredens, eten, literatuur, beeldende kunst, performances en nog veel meer. Lees het volledige programma op www.corrosia.nl .

Gebiedskantoor Almere Haven
Omdat het gebiedsteam Almer Haven sinds november in het pand zit, hebben ook zij een feestelijk onderdeel aan het programma toegevoegd. Samen met stichting Art Loca is een sketch bedacht over wat de mensen op het gebiedskantoor allemaal meemaken.

Stichting Art Loca in Almere biedt mensen met een (lichamelijke/verstandelijke) beperking een veilige en professionele werk en leerplek of dagbesteding aan. Bij Art Loca draaien de activiteiten om toneel, theater, dans, zang, muziek, beweging, decorbouw, kostuumontwerp en het werken met de
handen.