Zorgeloosch winnaar 2016 in Financieel-adviesbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 14:00 uur

Rotterdam, 20160208 -- Zorgeloosch BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Financieel-adviesbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Zorgeloosch BV geldt als een van de leidende bedrijven in financieel advies en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Meer dan 100 professionals, 1 missie: klanttevredenheidsoptimalisatie. Zorgeloosch BV is ongeveer 10 jaar geleden opgericht door Sander de Loo en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende dienstverleners op financieel en juridisch gebied en tot marktleider in echtscheidingsbemiddeling. Daarnaast heeft haar Rentemiddelingsdesk door de samenwerking met enkele banken, verzekeraars en de VEH een in belang groeiende positie verkregen binnen Nederland op hypotheekgebied. Zorgeloosch BV is gevestigd in Stompetoren (nabij Alkmaar) en beschikt over nog eens ruim 40 vestigingen, verspreid over heel Nederland. 

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Zorgeloosch BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Zorgeloosch, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van haar klanten. Succesvolle nieuwe initiatieven zijn onder andere de Scheidingsdesk, de Rentemiddelingsdesk en de franchise 2Divorce.’

Operational excellence

Vanaf de oprichting is maximale aandacht besteed aan de interne organisatie en procedures, waardoor sprake is van operational excellence in alle facetten van het proces. Hiertoe is eigen maatwerk CRM-software ontwikkeld en wordt gewerkt met de beste mensen uit het veld. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen heeft Zorgeloosch een eigen HBO-leerwerkbedrijf opgericht op het gebied van financiële dienstverlening: Zorgeloosch Talent. Deze talentschool, gevestigd aan het Erasmus Centre for Entrepreneurship, biedt plaats aan zo’n 45 studenten / medewerkers voor diploma’s op de gebieden FEM, MER, BE en CE. Er wordt hierin nauw samengewerkt met het reguliere HBO en het bedrijfsleven. Zorgeloosch Talent levert mensen en diensten aan de businessunits van de Zorgeloosch Groep, maar voert ook projecten uit voor derden. ‘Bezieling, weten waar naar toe, de ambitie de beste willen zijn op alle fronten, deskundigheid in de dienstverlening en de processen, vooruitzien, partnerschap, enzovoort – Zorgeloosch staat voor ondernemerschap pur sang. Een heel mooi bedrijf dat de terechte branchewinnaar is. Zeker in aanmerking komend om mee te dingen naar de award Best in Finance’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Zorgeloosch is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een sterke positie heeft opgebouwd, met name op het gebied van scheidingsbemiddeling en alles wat daar juridisch, fiscaal en financieel bij komt kijken. Door de intensieve samenwerking tussen bemiddelaar en financieel adviseur biedt zij het meest uitgebreide pakket. Daarmee zijn ze uniek in de markt. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Zorgeloosch een absolute topper in haar wereld’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://zorgeloosch.nl 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award. 

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 14:00 uur.