Poging overval woning in Rhoon


Poging overval woning in Rhoon

Laatste update:
08-02-2016 | 13:54

Rhoon - Vrijdagavond vond er een poging woningoverval plaats op de Wilgenhoven in Rhoon. De bewoner had een afspraak gemaakt met een mogelijke koper van zijn telefoon via een veilingsite. Het kwam niet tot een koop, omdat de koper er opeens op los sloeg.

De bewoner had zijn telefoon te koop aangeboden een veilingsite en verwachtte 's avonds om 20.15 uur de koper. Toen de koper op het afgesproken tijdstip aanbelde, bekeken de mannen samen de telefoon. Toen de koper besloot de smartphone te kopen, sloeg hij er opeens op los. De bewoner sloeg
terug en kon zijn telefoon nog net terugpakken. Na nog wat klappen over en weer, rende de klant weg richting de Koedoodsekade en sprong bij iemand in de auto die hem stond op te wachten. Het slachtoffer, een man van 44 jaar uit Rhoon, bleef verbouwereerd achter met lichte verwondingen.



Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar de potentiele koper van de telefoon. De man is licht getint en ongeveer 20 jaar oud. Nadat hij wegrende richting de Koedoodsekade, sprong hij bij iemand in de auto die op hem stond te wachten. De auto reed de kant op van de Agaatlaan.



Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie die ons kan leiden naar de verdachte? Bel dan met 112, 0900-8844 of Anoniem 0800-7000.