Denk mee met de gemeenteraad


Gepubliceerd op: 08 februari 2016

De gemeenteraad van Steenbergen heeft sinds enkele jaren een eigen website. Deze website is ook wel het zogenaamde raadsinformatiesysteem (Ris). Om deze te kunnen optimaliseren vragen zij u een enquete in te vullen.

Ris

Het Ris kent veel verschillende functies. Het is onder andere een vergaderhulpmiddel, een archief, een smoelenboek, en een agenda. Het Ris is er voor iedereen die geinteresseerd is in het werk van de gemeenteraad. We willen deze website graag laagdrempelig, toegankelijk en duidelijk
inrichten.

Verbeteren

Al enige tijd wil de gemeenteraad het Ris verbeteren. Denk daarbij aan meer mogelijkheden voor interactiviteit voor burgers, meer ruimte voor informatie, verbetering van de verschillende huidige functies en het live uitzenden van de vergaderingen.

Enquete

Om objectief meningen, ideeen en suggesties van niet alleen de vaste gebruikers, maar vooral ook van burgers op te halen, heeft de gemeenteraad besloten een enquete op te zetten en deze zo breed mogelijk te verspreiden. Met deze enquete wil de gemeenteraad niet alleen weten wat er beter kan,
maar ook wat er nu al goed is en goed gaat. Uw mening wordt zeer gewaardeerd!

Op 17 maart bespreekt de gemeenteraad de conclusies van het onderzoek. Naar aanleiding van deze bespreking wordt er een plan gemaakt hoe, wanneer en op welke wijze het Ris aangepast zal gaan worden.

Denk mee over het raadsinformatiesysteem van Steenbergen!