Gespreksmiddag voor mantelzorgers


Dinsdag 16 februari a.s. organiseert Porthos Sluis weer een gespreksmiddag voor mantelzorgers. Mensen die zorgen voor een hulpbehoevende partner, familielid, vriend of bekende, kunnen deelnemen aan deze middag.

De uitnodiging is ook bedoeld voor mensen die zich geen `mantelzorger' voelen of willen noemen. De gespreksleiders gaan in op het thema 'Durven loslaten wat je belemmert'. Uiteraard staat er een kopje koffie of thee met iets lekkers klaar. De middag is van 14.00 tot 16.00 uur in het gebouw van
Porthos Sluis, Nieuwstraat 2 in Oostburg. Aanmelden is makkelijk voor de organisatie, maar ook zonder aan te melden ben je welkom.



Heb je behoefte aan meer informatie, aan een gesprek over jouw situatie als (ex)mantelzorger of aan hulp om de zorg goed te organiseren? Neem dan contact op met Porthos Sluis, tel. 140117 of e-mail lvroon@gemeentesluis.nl.



Porthos Sluis

Porthos Sluis is de gemeentelijke balie voor ondersteuning en begeleiding in Sluis. Er zijn twee bezoekadressen: het KCC in het gemeentehuis, Nieuwstraat 22 in Oostburg (voor vragen over Werk & Inkomen) en het ernaast gelegen Porthos gebouw, Nieuwstraat 2 (voor vragen over Jeugd & Gezin, Wmo
en Leefbaarheid & Burgerparticipatie). Daarnaast is Porthos Sluis bereikbaar via tel. 140117, info@gemeentesluis.nl en www.gemeentesluis.nl.