Veel belangstelling voor ABP-spreekuren bij de NPB | Nederlandse Pol..


di, 02-02-2016 - 13:55

Ook in 2016 houdt pensioenfonds ABP op het hoofdkantoor van de NPB in Woerden spreekuren voor leden die kort voor hun pensioen zitten. Ze kunnen zich tijdens een persoonlijk gesprek van deskundig advies laten voorzien.

[IMG]



Het aantal personen dat van deze spreekuren gebruik kan maken is beperkt. Vandaar dat NPB-leden die binnen nu en anderhalf jaar willen stoppen met werken voorrang krijgen.

Aanmelding

De tachtig geplande spreekuren in februari tot en met juni zijn inmiddels volgeboekt. In september vinden op de volgende data spreekuren plaats - tien per dag:

* 1 september 2016
* 15 september 2016
* 5 oktober 2016

Aanmelden is uitsluitend mogelijk door HIER TE KLIKKEN.

Bevestigingsmail

NPB-leden die zich hebben aangemeld krijgen van ABP een bevestigingsmail toegestuurd. Ontvangt u zo'n bericht niet, dan is uw aanmelding niet gelukt, bijvoorbeeld doordat u haar niet helemaal heeft voltooid. Een afspraak kan worden geannuleerd als dat nodig mocht zijn; de procedure daarvoor
vindt u in de bevestigingsmail van ABP.

Voorbereiding

Het is handig als u van tevoren alvast nadenkt over wat u wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld uw meest recente pensioenoverzicht of ga eens naar MijnABP. Ga voor uzelf na wat uw wensen zijn rond uw pensioen. Het is handig als u uw laatste pensioenoverzicht en salarisstrook meeneemt naar het
gesprek.