Ekolectric wint prijs


Ekolectric wint prijs /

09 februari 2016 - Het project Ekolectric van het HighTechCentreDelft en Accenda heeft de Pro-Motor award 2016 gewonnen.

Ekolectric
De Pro-Motor Award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt en is bedoeld om publiek-private samenwerkingsverbanden in het beroepsonderwijs te stimuleren en belonen.

Meest vooruitstrevend

Het project was van de vijf genomineerden het meest vooruitstrevend op het gebied van samenwerking onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Het project is bovendien innovatief en ambitieus.

Elektrische auto

De Ekolectric is een elektrische auto ontwikkeld door Accenda in samenwerking met studenten van ROC Mondriaan, de Haagse Hogeschool, de Betafactory en de TU Delft. De organisaties komen samen in het HighTechCentre Delft. Studenten bouwen hier met elkaar aan de ontwikkeling van hightech
producten die daadwerkelijk in de praktijk worden gebracht.

HTCDelft

HighTechCentreDelft is in 2015 gestart als initiatief van regionale hightechbedrijven samen met ROC Mondriaan en de gemeente Delft. Het biedt leerlingen en studenten van voortgezet onderwijs, mbo en hbo een oefenmogelijkheid met de nieuwste hightech apparatuur.



Lees het volledige juryrapport