Afsluiting Groeneweg in verband met werkzaamheden


09 februari 2016 - Nieuwsartikel

Vanaf maandag 15 februari zal aannemer Heijmans werkzaamheden verrichten aan de HOV busbaan ter hoogte van de kruising met de Groeneweg.

Tijdens deze werkzaamheden is de Groeneweg afgesloten voor autoverkeer vanaf de Minister van Houtenlaan tot de Wilgenstraat. De werkzaamheden aan de kruising duren naar verwachting twee weken.

Wanneer de werkzaamheden aan de kruising met de Groeneweg gereed zijn, wordt begonnen met werkzaamheden aan de kruising met de Zeeweg. Hierover worden omwonenden later door de aannemer geinformeerd.

Wat betekent dit?

Gedurende deze twee weken is het voor autoverkeer niet mogelijk om de Groeneweg tussen de Minister van Houtenlaan en de Wilgenstraat te gebruiken. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen de Groeneweg gewoon gebruiken. Zij worden langs de werkzaamheden geleid.
Indien nodig wordt fietsers verzocht om af te stappen.

Automobilisten die een bezoek brengen aan de Stadsschouwburg Velsen kunnen parkeren op het parkeerterrein aan de Minister van Houtenlaan. Daar kunnen zij te voet het werkterrein passeren.

Vragen of klachten?

Heeft u naar aanleiding van de uitvoering van de werkzaamheden vragen of wilt u een klacht indienen, dan kunt u contact opnemen met Heijmans.

* Telefonisch (24/7) via telefoonnummer (073) 543 53 53
* Per e-mail: hovvelsen@heijmans.nl

Met vragen kunt u op werkdagen, tussen 10.00 en 11.00 uur, ook bij Heijmans in de bouwkeet terecht. De bouwkeet bevindt zich aan de Minister van Houtenlaan naast het tankstation (Peut).

Lees ook de nieuwsbrief van Heijmans.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel